Mama Bootcamp

Oldenzaal

 

Mama Bootcamp Oldenzaal

Mama Bootcamp is gericht op zwangere dames.
Laat je niet afschrikken door de naam. Alles is heus afgestemd op het niveau tijdens de zwangerschap.
De docente, Wendy Kwekkeboom heeft meerdere opleidingen gevolgd (Zwanger Fit en Core Academy) met betrekking tot het coachen van zwangeren en pas bevallen dames. Sinds januari 2019 zijn we aangesloten bij het PowerMama programma van de Core Academy.

Ideaal is om te starten wanneer je tussen de 18 en 25 weken zwanger bent.
Bij lichamelijke klachten wordt je verzocht eerst contact op te nemen met een fysio of andere specialist om goedkeuring te krijgen om mee te doen.

Personal Mama Bootcamp

Naast sporten in groepen is het ook mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen tijdens je zwangerschap.
Wanneer je door lichamelijke klachten niet in staat bent om met een groep mee te doen, of gewoon omdat het je voorkeur heeft.

In een persoonlijk traject worden alle lessen op jouw niveau en fysieke belastbaarheid afgestemd en krijg je daarnaast voedings- en leefstijladviezen.

Wat gaan we doen?

Het aanbod van de lessen is zeer gevarieerd. De ene week kiezen we voor circuit training met materialen, de andere voor een training zonder materialen, met elastieken of Yoga.
Als het weer het toe laat, sporten we lekker in de buitenlucht. Wanneer dit niet het geval is kunnen we ook binnen trainen.
Alle oefeningen zijn afgestemd op de zwangerschap. Daarnaast kan alles ook nog eens individueel aangepast worden. Wanneer je in het begin van je zwangerschap zit kan je lichamelijk meer aan, dan wanneer je 32 weken zwanger bent bijv. 
De les duurt 60 minuten.

Lestijden en Locaties:

De volgende 10 weekse cursus start op 1 april 2019.
Ben je dan tussen de 15 en 25 weken zwanger op 1 april 2019? Geef je nu alvast op.

De lessen worden 10 weken lang op maandagavond 19:00uur gegeven